Contact gegevens
Tel. +31 (0)6 108 15 186
info@ergotherapiewillems.nl

Vacature Ergotherapeut

Vacature (freelance) ergotherapeut

In verband met uitbreiding van de praktijk en minder gaan werken van een collega, zijn wij voor onze praktijk op zoek naar een ergotherapeut.

De praktijk
Ergotherapie Willems is een eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen, volwassenen en ouderen. Wij bieden ergotherapie in de regio’s Grave, Groesbeek, Landerd, Mill, Nijmegen-Lindenholt, Uden, Veghel en Sint-Michielsgestel. Momenteel zijn er 4 ergotherapeuten werkzaam voor de praktijk. Omdat we veelal te maken krijgen met complexere casuïstiek, hebben we multidisciplinair samenwerken hoog in het vaandel staan. Daarom werken we intensief samen met verschillende thuiszorgorganisaties, fysiotherapiepraktijken en andere zorgverleners in de regio. Ook zijn we aangesloten bij verschillende netwerken.

De functie
De hulpvragen zijn heel divers. Behandeling en advies van ouderen vindt  zoveel mogelijk thuis plaats. De kinderen worden veelal in de praktijk behandeld. Je werkt zelfstandig, maar veelal samen met andere disciplines vanuit onze praktijklocatie in een gezondheidscentrum.
Het aantal uren dat je werkt is flexibel en grotendeels zelf in te vullen. Op dit moment is er voor ongeveer 2 tot 3 dagen per week aan werkzaamheden, maar uitbreiding is zeker mogelijk.

Je profiel
Je werkt graag met één van de doelgroepen en hebt (stage-)ervaring met werken in de eerstelijn. Je bent bereid je verder te specialiseren en vindt het belangrijk om multidisciplinair samen te werken. Een rijbewijs en auto is noodzakelijk.

Heb je een ondernemende instelling waarmee je de ergotherapie verder met ons op de kaart wilt zetten? Zoek je een leuke afwisselende baan met groeimogelijkheden in de eerste lijn? Dan zoeken we jou voor onze praktijk.
Heb je interesse in deze vacature stuur een email met sollicitatiebrief en CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Willems via:
info@ergotherapiewillems.nl
Tel. 06 10815186

Geen reactie mogelijk.

LID VAN

Logo beroepsvereniging

PARTNERS

Logopediepraktijk Grave

Dietistenpraktijk Uden

LINKS

Ergotherapie Nederland

Edomah