Vacature

Vacature (freelance) ergotherapeut

Vacature ergotherapeut

Eén van onze collega’s gaat vanaf half november voor 5 maanden op wereldreis. Daarom zijn we voor deze periode op zoek naar vervanging voor 3 dagen per week. Daarnaast is er in verband met groei van de praktijk de mogelijkheid om per direct te starten en na de vervanging te blijven. De werkzaamheden zullen met name plaatsvinden in het werkgebied Cuijk, Grave en Schaijk. Je wordt begeleidt in het starten als ZZP-er (freelancer) en ingewerkt door één van de collega’s.

De praktijk

Ergotherapie Willems is een eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen, volwassenen en ouderen. Wij bieden ergotherapie in de regio’s Grave, Groesbeek, Landerd, Mill, Nijmegen, Uden en Veghel. Momenteel zijn er 4 ergotherapeuten werkzaam voor de praktijk. Omdat we veelal te maken krijgen met complexere casuïstiek, hebben we multidisciplinair samenwerken hoog in het vaandel staan. Daarom werken we intensief samen met verschillende thuiszorgorganisaties, fysiotherapiepraktijken en andere zorgverleners in de regio. Ook zijn we aangesloten bij verschillende netwerken.

De functie

De hulpvragen zijn heel divers. Je werkt met name met de doelgroep volwassenen en ouderen. Behandeling en advies van deze doelgroep vindt zoveel mogelijk thuis of op het werk plaats. De kinderen worden veelal in de praktijk behandeld. Je werkt zelfstandig, maar veelal samen met andere disciplines vanuit onze praktijklocaties in één van de gezondheidscentra. Regelmatig is er overleg met de collega ergotherapeuten. Het aantal uren dat je werkt is flexibel en grotendeels zelf in te vullen.

Je profiel

Je werkt graag met volwassenen en ouderen en hebt (stage-)ervaring met werken in de eerstelijn. Je vindt het belangrijk om multidisciplinair samen te werken. Een rijbewijs en auto is noodzakelijk.

Zoek je een leuke afwisselende baan met groeimogelijkheden in de eerste lijn? Dan zoeken we jou voor onze praktijk. Het werken op contract op termijn is bespreekbaar.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een email met sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Willems via 06 10815186.